Ezúttal csak egy linket ajánlanék: a Stockholm város honlapján található sétaútvonal-tippeket.

A Mäster Olofsgården társaság és a városvezetés közös munkájának eredménye az a 19 kigyűjtött útvonal, mely keresztül-kasul bejárja a várost, hasznos tippeket adva azoknak, akik nem tudják merre induljanak, a turistalátványosságok felfedezése után.

Az utak egy része parkokon át és vízpart mentén vezet, de nem kifejezetten ez volt a cél, inkább a város különböző részeinek bemutatása. Ezért ugyanúgy találunk sétautat Djursholm villái és Rinkeby panelházai között. A séták gyakran a belvárosban érnek véget, tehát turisták ugyanúgy meríthetnek belőle ötleteket, mint a várost már jobban ismerők.

A sétautak egyenként 15-20 kilométeresek, de könnyen kisebb szakaszokra bonthatók, ha félúton szeretnénk inkább buszra vagy metróra szállni.

Minden útvonalhoz kinyomtatható térkép is jár, hasznos infókkal kiegészítve.

Íme a link: www.stockholm.se/gangstrak

Szerző: BalazsMate  2014.01.15. 11:06 Szólj hozzá!

Címkék: ingyenes séta turista áttekintés

A bejegyzés trackback címe:

https://stockholm.blog.hu/api/trackback/id/tr435759347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása